Güneşi Ormanın İçindeki Tavşanın Masalı


 Bir zamanlar, güneşli bir ormanın içinde, mutlu bir tavşan yaşarmış. Tavşan, ormanda koşup oynayarak günlerini geçirir, çiçeklerle konuşur, ağaçlarda dinlenir ve meyvelerle beslenirdi.

Bir gün, tavşan ormanda yürürken, güzel bir şarkı duydu. Şarkıyı söyleyen bir kuş olduğunu fark etti ve kuşun peşine takıldı. Kuş, tavşanı, kendisine eşlik etmesi için davet etti ve tavşan da mutlulukla kabul etti.

Kuşun söylediği şarkı çok güzeldi ve tavşan da çok mutluydu. Birlikte ormanda dolaşıp şarkı söylemeye devam ettiler. Ama gün batımına doğru, kuş gitmek zorunda kaldı ve tavşan yalnız kalmıştı.

Tavşan, kuşun söylediği şarkıyı unutmamak için, o gece gökyüzüne baktı ve yıldızlara şarkıyı söylemeye başladı. Ve yıldızlar da ona yanıt verdi ve birbirinden güzel sesler çıkardılar.

Tavşan o gece çok mutlu bir şekilde uyudu. Ertesi sabah, kuş geri geldi ve tavşanla birlikte yine ormanda dolaşmaya başladılar. Tavşan, kuşla birlikte geçirdiği her anın tadını çıkardı ve her zaman mutlu bir şekilde şarkı söylemeye devam etti.

Ve işte, tavşan ve kuşun dostluğu, ormanda yaşayan tüm hayvanların mutluluğuna katkıda bulundu ve orman hep mutlu ve huzurlu kaldı.

Masalımız burada sona erdi, umarım keyifle okumuşsunuzdur!

Yorumlar

Popüler Yayınlar